Sähköinen vai perinteinen palvelu?

Ihmiset ja yritykset ovat erilaisia: toiset pitävät perinteistä, toiset ovat innolla mukana uudessa. Sähköisen tilitoimiston rinnalla tarjoamme toimistossamme tietenkin myös perinteistä tilitoimistopalvelua, kasvoista kasvoihin. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus – perinteinen tai sähköinen.

Yhteistyökumppaneitamme ovat:
EmceNetvisorOpusCapita

Sähköisen palvelun mahdollisuudet

Myyntilaskutus

Voit itse tehdä laskut ohjelmassamme internetin kautta, omalta koneeltasi käsin. Valmiit laskut voit tulostaa omalta päätteeltäsi tai lähettää ne sähköisesti vastaanottajalle. Laskut jäävät järjestelmään ja ovat suoraan käytettävissämme kirjanpidon materiaalina.

Myyntireskontra

Tulleet suoritukset kohdistetaan myyntilaskuille pankkiyhteyden avulla. Ohjelman kautta voit seurata jatkuvasti tulevaa ja menevää kassavirtaa.

Ostoreskontra

Voit itse syöttää tai skannata järjestelmään tulevat ostolaskut tai vastaanottaa ne sähköisesti ja maksaa ne edelleen pankkiyhteydelläsi. Syötetyistä laskuista käymme noutamassa valmiin kirjanpitoaineiston käyttöömme.

Pankkipalvelut

Sinun ei enää tarvitse tuoda tiliotteita tilitoimistoon – noudamme ne sähköisesti pankistasi. Voit käydä maksamassa laskut ja käydä katsomassa tilin tietoja järjestelmän kautta.

KOTKAN TILIPALVELU OY
Kirkkokatu 18, 48100 Kotka
puh. (05) 2180 200, fax (05) 212 992